پایگاه خبری گلوگاه ما

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
گزارش خبری

شناسایی ۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در گلوگاه

در ایام تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی، اکیپ گشتی ۱۳۱ مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه، پنج مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی را شناسایی و اخطاریه توقف عملیات صادر کرد.
روح اله صدیقی
تیر 16, 1404 | کد خبر : 1831 | یک دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گزارش سایت گلوگاه ما به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه، کمیل عسکری سرپرست این مدیریت، ضمن اعلام این خبر افزود: اکیپ گشت ۱۳۱ از ابتدای تعطیلات، (پنج‌شنبه ۱۲ مرداد) تا روز عاشورا (۱۵ مرداد)، به طور مستمر مشغول رصد و پایش اراضی تحت پوشش بوده و خدمات لازم را به شهروندان ارائه کرده است.

عسکری با اشاره به اهمیت حفظ کاربری اراضی کشاورزی، تاکید کرد: این گشت‌ها به منظور جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز و حفظ سرمایه‌های ملی به طور مستمر ادامه خواهد داشت و با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.

گفتنی است، تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون مجوز قانونی، جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، مراتب را به این سازمان اطلاع دهند.

 

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.

گلوگاه ما

  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت