پایگاه خبری گلوگاه ما

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
سرکشی امام جمعه گلوگاه از نیروهای گشت شبانه

در هوای کربلا، کنار سنگرنشینان وطن

در شب‌های سوگ و شعور محرم‌الحرام، و هم‌زمان با شرایط خاص کشور در پی حمله ناجوانمردانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، مردم مؤمن و انقلابی شهرستان گلوگاه، بار دیگر شاهد جلوه‌ای از همراهی میدانی و مسئولانه بودند.
آرش ملک محمودی
تیر 12, 1404 | کد خبر : 1696 | یک دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گزارش سایت گلوگاه ما به نقل از ارتباطات و روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرستان گلوگاه ؛حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین دماوندی، امام‌جمعه بصیر شهرستان گلوگاه، در ادامه حضورهای شبانه و مردمی خود، با حضور در ایست و بازرسی‌های مشترک بسیج، سپاه و نیروی انتظامی، ضمن عرض خداقوت و ادای احترام به مدافعان امنیت، با این نیروهای خستگی‌ناپذیر ابراز همدلی و همراهی کرد.

ایشان با تأکید بر اینکه امنیت کشور امروز، مرهون مجاهدت خاموش این نیروهای مخلص است، اظهار داشتند:
همان‌گونه که حسین‌بن‌علی (ع) برای حفظ دین از جان خود گذشت، شما نیز با ایستادگی در جبهه دفاع از امنیت، وارثان خط سرخ عاشورایید.

در این بازدید، امام‌جمعه گلوگاه ضمن گفت‌وگو با نیروهای حاضر، از حضور هوشیارانه و شبانه‌روزی آنان در مسیر حراست از مرزهای امنیت داخلی، تقدیر و تشکر به‌عمل آورد و با دعا برای توفیق روزافزون این مجاهدان گمنام، بر ضرورت پشتیبانی معنوی و اجتماعی از آنان تأکید کرد.

برچسب:

ایست و بازرسی

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.

گلوگاه ما

  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت