پایگاه خبری گلوگاه ما

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران:

افزایش قیمت در حوزه خدمات گردشگری نداریم

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، گفت: هیچ‌گونه افزایش قیمتی را در حوزه تعرفه خدمات گردشگری در تمامی بخش‌ها اعم از هتل‌ها و مراکز ارائه خدمات در استان، برای ایام نوروز نخواهیم داشت.
مهرداد عموزاده
اسفند 28, 1403 | کد خبر : 846 | 3 دقیقه خواندن
چاپ خبر

به گزارش خبرنگار گردشگری پایگاه خبری تحلیلی گلوگاه ما به نقل از  بلاغ؛ حسین ایزدی در جلسه‌ای با محوریت ستاد خدمات سفر در ایام نوروز، اظهار کرد: ستاد خدمات سفر در استان مازندران، دائمی است هرچند شاید انعکاس خبری آن کمرنگ باشد.

وی افزود: برای رفاه حال مسافرانی که عازم استان مازندران می‌شوند، هماهنگی‌ها انجام شده تا واحدهای پذیرایی بین راهی فعال باشند و در شهرها نیز با رعایت حرمت ماه مبارک رمضان خدمات به مسافران ارائه شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، خاطرنشان کرد: ۱۵ کمیته ذیل ستاد خدمات سفر مازندران است که هر یک دارای کارگروه‌های متعددی است.

ایزدی ادامه داد: هیچ‌گونه افزایش قیمتی را در حوزه تعرفه خدمات گردشگری در تمامی بخش‌ها اعم از هتل‌ها و مراکز ارائه خدمات در استان مازندران برای ایام نوروز نخواهیم داشت و هرگونه افزایش قیمت، تخلف است.

وی عنوان کرد: از ۲۵ اسفندماه ستاد خدمات سفر مازندران آغاز به کار کرده است و اکنون ۴۰۲ هزار و ۳۷۰ نفر شب اقامت طی روز نخست ثبت شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، اعلام کرد: در سال گذشته، پرونده روستای جهانی کندوان به یونسکو ارسال شد که با رفع نواقص موجود از سوی دستگاه‌های اجرایی، به عنوان روستای جهانی ثبت و معرفی خواهد شد.

ایزدی بیان کرد: میراث‌فرهنگی هویت تاریخی ما است که باید برای نسل‌های آینده آن را حفظ کنیم و حفظ میراث به زبان نیست و امروز برخی مالکان می‌خواهند که بنا نابود شود تا در آن ساختمان‌های چند ده طبقه بسازند.

وی تاکید کرد: برای اولین‌بار چند مفاد قانونی در برنامه هفتم احیا و ابلاغ شد که دغدغه و مطالبه ما بوده است که قطعا کمک‌کار خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، گفت: برای اولین‌بار برنامه جامع گردشگری شهر به شهر استان مازندران با کمک دانشگاه مازندران در حال تدوین است.

۱۱ بیمارستان مجوز گردشگری سلامت دریافت کردند

ایزدی در ادامه سخنان خود در جلسه ستاد خدمات سفر، اظهار کرد: ۱۱ بیمارستان ما در حوزه گردشگری سلامت موفق به اخذ مجوز شده‌اند که میزبان گردشگران خارجی جهت درمان، معالجه و گذران دوره نقاهت خواهند بود.

وی اشاره کرد: امسال شعار “نه به تصادف” داریم که یک پویش ملی است که باید برای فرهنگ‌سازی آن، به‌ویژه در ایام نوروز، همه دست به دست یکدیگر دهیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، تصریح کرد: نوروزگاه‌های استان مازندران، یک به یک در حال افتتاح است و آماده ارائه خدمات به مسافران خواهند بود.

ایزدی اعلام کرد: پویش پاکسازی زباله در شهرها و روستاهای استان به راه افتاده است.

وی افزود: چادرخوابی مطلقا زمانی ممنوع می‌شود که قیمت مراکز اقامتی ما با قدرت خرید مردم متناسب باشد و در کنار این مسئله، اقامت اضطراری و نیز اقامت‌گاه‌های مذهبی نیز وجود دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، خاطرنشان کرد: ۷۷۰ غرفه نمایشگاه صنایع دستی در طول ایام نوروز میزبان گردشگران داخلی و خارجی خواهند بود.

ایزدی ادامه داد: کارگاه گردی از جمله جاذبه‌های گردشگری نوینی است که طی سالیان اخیر رونق گرفته است.

وی عنوان کرد: سامانه ملی شکایت ۰۹۶۲۹ درگاهی است که مردم می‌توانند شکایات خود را ثبت و اطلاع‌رسانی کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ حدود ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت سرویس‌های بهداشتی و نمازخانه دریافت کردیم که در مناطق مختلف استان برای ساخت این زیرساخت‌ها هزینه شد.

ایزدی در پایان اذعان داشت: در راه‌های مواصلاتی استان توانستیم سرویس‌های بهداشتی خوبی را جهت رفاه حال مسافران احداث کنیم.

انتهای خبر/

برچسب:

سایت گلوگاه ماشهرستان گلوگاه

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.

گلوگاه ما

  • صفحه اصلی
  • اخبار گلوگاه
  • گزارش و گفتگو
  • یادداشت